C.E.F.A.P.I.T.

Nuestro Grupo.

Welkom bij APIT Sevilla

APIT, de vereniging van officiele gidsen van Sevilla ontstond in 1978 met als doel het behartigen van de belangen van alle erkende gidsen van de stad Sevilla en haar provincie.

Wij kunnen een bezoek op maat aan de stad en haar monumenten voor U organiseren. Tevens kunnen wij U orienteren bij het vinden van andere elementen die uw programma compleet maken. Wij als gidsen, kennen als geen ander de vele mogelijkheden die Sevilla U kan bieden: het juiste transport, een passende venue of een geschikt restaurant voor uw gezelschap.

Voor al uw (aan)vragen beschikt APIT over een kantoor aan de centraal gelegen straat Avenida de la Constitución, nr 9. Kantooruren zijn van maandag tot vrijdag, van 9u00 tot 13u30 en van 16u30 tot 20u00. Tevens beschikken wij voor dringende zaken over een 24-uurs-nummer: 954 21 00 44.

Onder onze 42 leden rekenen wij een groot aantal academisch geschoolden, in onder andere de volgende studies: toerisme, kunstgeschiedenis en geschiedenis, geografie, antropologie, biologie, archeologie, taalkunde.

Wij kunnen een bezoek verzorgen aan de stad Sevilla en haar provincie, in de volgende talen:
- spaans
- engels
- duits
- frans
- italiaans
- portugees
- nederlands
- zweeds

Ons voornaamste doel is het verzorgen van toeristische bezoeken van kwaliteit, die zowel informatief als onderhoudend zijn, zodat de klant niet alleen informatie opdoet maar ook geniet van het bezoek. Wij zijn ons er van bewust dat elke klant anders is en passen ons derhalve aan diens wensen. U kunt rustig de organisatie van uw toekomstig bezoek aan stad en provincie Sevilla aan ons overlaten. Wij garanderen U dat U tevreden zult zijn over het resultaat

APIT SEVILLA Avda. de la Constitución, 9 - 2º Piso A , 41002 - Sevilla Tf/Fax: +34.954.210.044, visitas@apitsevilla.com